Stomi

Vi fører et komplett utvalg av produkter for deg med utlagt tarm, colo, ileo og urostomi. Våre erfarne medarbeidere kan bistå med råd og veiledning.

Vi gir informasjon om produkter og stomipleie, og holder deg oppdatert på nyheter som kan hjelpe deg i din situasjon. Under har vi samlet noen nyttige artikler du kan lese, samt vår Stomibrosjyre.

Å leve med stomi

Her finner du god informasjon om livet med stomi. Hvordan du holder huden rundt stomien frisk, samt andre nyttige innlegg.


Bruksanvisninger for stomiprodukter

Det finnes mange ulike typer stomiprodukter, og her finner du filmer som viser steg for steg hvordan man bruker SenSura Mio stomiposer. Det er brukt poser for både colostomi, ileostomi og urostomi, i 1-dels, ringkobling og med kleberkoblin


Brava® Konveks beskyttende tetningsring

Brava bestyttende tetningsring konveks for deg med brokk som ønsker å få stomien lengre ut. En kombinert løsning utviklet for kroppsprofil som går utover, med behov for konveksitet.


SenSura® Mio – Elastisk hudplate

SenSura® Mio er en stomipose med en elastisk hudplate, som strekkes og trekker seg tilbake. Hud har en naturlig elastisitet, som gjør at den bøyer og strekker seg når kroppen rører på seg. Akkurat som huden er hudplaten til SenSura Mio elastisk, og den bøyer og strekker seg sammen med huden din når du beveger deg.


Brava® Stomi Brokkbelte

36% utvikler parastomal utbuling innen 400 dager etter operasjon. Brava stomi brokkbelte gir behagelig støtte for de med brokk, og er utviklet for å forebygge brokk postoperativt.


Brava beskyttende tetningsring

Dokumentert reduksjon av lekkasje sammenlignet med andre tetningsringer på markedet.

Skroll til toppen