Inkontinens

Inkontinens er overraskende vanlig, og kan ramme de fleste, uansett kjønn alder og helsetilstand. Inkontinens rammer mennesker på forskjellige måter.

Det trenger ikke å være en spesielt alvorlig tilstand i seg selv, men det oppfattede sosiale tabuet rundt inkontinens kan være ødeleggende for en persons sosiale trygghet Våre produkter forbedrer livskvaliteten for alle som lever med lekkasje.

Vi tilbyr et bredt vareutvalg av innlegg, bleier, truser og hudpleieprodukter. Les mer om produktene og inkontinens for menn og inkontinens for kvinner.

Barn og inkontinens 

Bleier/bleiebukser kan fås på blå resept. Barn med daginkontinens kan få dekket utgiftene fra de fyller 5 år. Dersom barnet har varig lammelse av urinblære og/eller endetarm kan de få dekket utgiftene fra barnet fyller ett år. Hos barn som har problemer med sengevæting, ytes det stønad fra barnet fyller 8 år. Vi fører ulike typer barne- og ungdomsprodukter. 

Sjekk ut disse pysjamasbuksene.

Hvordan snakke med barnet om sengevæting?

Selv om sengevæting er helt vanlig, strever mange barn med å ta opp problemet på eget initiativ. Hjelp barnet med å snakke fritt om det, og vis at du støtter ham eller henne fullt ut.

Her finner du gode råd til hvordan du snakker med barnet

Skroll til toppen