Reseptprodukter

Våre medarbeidere har kompetanse og lang erfaring med å gi personlig veiledning, opplæring og produktinformasjon på reseptvarer. Under finner du en oversikt over våre produktgrupper.

Inkontinens

Inkontinens er overraskende vanlig, og kan ramme de fleste, uansett kjønn alder og helsetilstand. Inkontinens rammer mennesker på forskjellige måter.

Kateter

Det kan føles overveldende i starten når du må leve med en tilstand som krever at du kateteriserer deg regelmessig. Du kan trøste deg med at du ikke er alene, og at du høyst sannsynlig vil venne deg til det.

Stomi

Vi fører et komplett utvalg av produkter for deg med utlagt tarm, colo, ileo og urostomi. Vi bistår med råd, veiledning og informasjon om produkter og stomipleie.

Brystproteser

Det er ikke alle brystkreftopererte kvinner som ønsker eller kan få rekonstruksjon. Er du i denne situasjonen, får du støtte til anskaffelse og fornyelse av brystprotese.

Næringsdrikker og sondemat

Medisinsk ernæring stadig mer anerkjent som en nyttig, og noen ganger uunnværlig, del av pasientomsorgen. Det brukes av leger og ernæringsfysiologer som et tillegg til medisinbehandling.

Sårprodukter

Våre sykepleiere har spisskompetanse innen sår og sårbehandling. Vi har et bredt produktsortiment for alle typer sår fra ledende produsenter.

Skroll til toppen