Kompetanse og veiledning

Dahle Medicals ambisjon er å tilby kundene bredde og dybde i sortimentet, gi opplæring og økt kompetanse. Vi skal til enhver tid oppfattes som en støttespiller for helsepersonell og være en produkt og tjenesteleverandør dere kan stole på. Vi har kompetente rådgivere som ikke har preferanser i forhold til merke/produsent. Vi vil alltid være beredt til å gi kompetente råd.

Vi gir våre kunder et svært variert tilbud når det gjelder kurs og produktopplæring. Vårt eget salgsteam består bl.a. av Offentlig Godkjente Sykepleiere, Bioingeniør, Ernæringsrådgiver. Vi fokuserer på faglig veiledning og opplæring innen sår, kompresjon, inkontinens, stomi, kateter, ernæring, hudpleie, hygiene og laboratorium.

Brukerkurs
Hensikten med kurskatalogen er å gi en kort informasjon om våre kurs og vårt opplæringsprogram. Norengros Dahle Medical tilbyr kurs tilrettelagt for den enkelte kundes behov på ønsket brukersted. Noen av kursene er det hensiktsmessig å avholde på egnede kurs- og konferansesteder. Vi tilbyr også e-læringskurs og Webinarer.

Se vår kurskatalog her.

Ett sted å bestille varer!

Vi tar med varer til brukerne sammen med ordinær leveranse av medisinske forbruksvarer til de kommunene hvor vi har rammeavtale. Dere bestiller for brukeren, vi merker hvert kolli med riktig navn/ adresse, og vi leverer på hjemmetjenesten sitt kontor. Andre distribusjonsformer, eks. direkte hjem til bruker kan avtales. 

Vi har også laget en egen webside for helsepersonell hvor man kan bestille reseptvarer på vegne av brukere. Ta kontakt med oss for å få brukernavn og passord

til www.bestilling.dahlemedical.no

Vil du vite mer om hvilke reseptprodukter som refunderes, ta kontakt med kundeservice,

Til Hjemmetjenesten

Gjør som mange av våre kunde. Spar tid og krefter i en travel hverdag.
Bruk  oss som ressurs på reseptprodukter, InkontinensKateterStomi –  Ernæring – og Brystproteser.

Ta kontakt med oss, og en av våre sykepleiere kommer gjerne på besøk og presenterer vårt fordelaktige tilbud til hjemmetjenesten.

Vi skal gjøre det vi kan for å gjøre arbeidsdagen enklere for helsepersonell, og hverdagen enklere for brukerne.

Link til kurskatalog
Link til Helfo.no, produktoversikt

Skroll til toppen