Bestill reseptvarer fra Dahle Medical

Hos oss er det enkelt å bestille reseptvarer. Du kan enkelt bestille varene selv i vårt bestillingssystem. Husk bestillingsfristen kl 12 dersom du har levering påfølgende dag.

Slik bestiller du:

Med ustabile tider i Europa, energikrise og mangel på råvarer til produksjon, kan det periodevis være utfordringer med vareleveringer på noen produkter fra enkelte leverandører. Konsekvensen kan være at vi tidvis må levere alternative, men tilsvarende produkter til de som vanligvis brukes.

Dere skal vite at vi alltid skal gjøre det som er mulig, og anstrenge oss til det ytterste, for levere produkter som ivaretar brukerne sine behov og trygge deres livskvalitet.

PS. Vi anbefaler at brukerne har et depotlager for 1-2 mnd. av det de bruker av reseptprodukter eks. Stomi, Kateter, Ernæring.
Det må for tiden påregnes noe lengre leveringstid på enkelte produkter, så vi anbefaler på generelt grunnlag å være tidlig ute med bestillingene.

Ta gjerne kontakt med oss, dersom du ønsker mer informasjon.

Brukerveiledning for bestillingsportalen privatpersoner finner du her.
Brukerveiledning for bestillingsportal hjemmesykepleien finner du her.


Sjekk når vi leverer varer i ditt område.

(Gjelder for de som får hjemlevering med vår egen bil)


Se avvikende leveringstider i forbindelse med høytider

Levering med Posten
Vi leverer også med posten til de som ikke får hjemlevering med våre biler. Da følges posten sine rutiner for levering på ditt bosted.

Se leveringsbetingelser

Ønsker du hjelp av oss for å bestille, kan du ringe 61 24 80 00, sende en e-post eller fylle ut skjemaet under.

Skroll til toppen