Hovedartikkel lagergutta 1

Engros

Dahle Medical AS er leverandør av medisinsk utstyr og forbruksmateriell til sykehus, offentlige og private helseinstitusjoner, legekontorer og klinikker.

Produktsortiment

Vår engros avdeling har et omfattende sortiment innen medisinsk utstyr og forbruksvarer. Varesortiment innen helse består av ca 5000 lagerførte produkter på Lillehammer. Dahle Medical AS er eneste lokale grossist som lagerfører et så omfattende varesortiment av medisinsk utstyr og forbruksvarer i Innlandet.

Sortimenter fordelt på følgende varegrupper:

  • Medisinske forbruksvarer
  • Sårprodukter
  • Diagnostikk/ laboratorieutstyr
  • Medisinsk utstyr
  • Kirurgiske instrumenter
  • Møbler og inventar

Vår webhandel  www.norengros.no  er et ypperlig verktøy for bestilling av produkter eller for søk i vårt sortiment. Du finner hele vårt sortiment ved å klikke på produktkatalogen til høyre for å bla i den.  Finner du ikke det du leter etter, eller ønsker hjelp eller ytterligere informasjon, ta kontakt med vår kundeservice. Der vil du møte kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere.

Samhandlingsreformen

Erfaringen viser at pasienter på sykehjem og hjemmebasert omsorg er dårligere og krever mer medisinsk kompetanse og utstyr enn tidligere. Pasienter som tidligere normalt ville tilhørt pasientbelegget på sykehus, behandles nå i pasientens hjemkommune. Dette krever i mange situasjoner avansert medisinsk utstyr og nødvendig kompetanse av oss som leverandør. Les hva Norengros Dahle Medical kan tilby.

Lokalt tilstede

Bedriften ble etablert i 1986, med forankring og eierskap i Lillehammer, der vi har administrasjon, lager og butikk. Vi er i dag en betydelig leverandør til helsesektoren i Innlandet. Dahle Medical AS er medeier i Norengros kjeden, en landsdekkende grossistkjede bestående av lokale avdelinger fra nord til sør. Dette sikrer våre kunder tilgang til et omfattende varesortiment til konkurransedyktige betingelser.

 

Ta kontakt med oss

Ring 61 24 80 00
eller benytt skjemaet

Bli kontaktet

Her finner du oss

Produktkatalog Helse 2019 2020 web

front blikunde2 780x355

Bli kunde

-Vi gjør arbeidsdagen enklere-