Ernæring kollage 2

Næringsdrikker og sondemat

Medisinsk ernæring blir i stadig større grad anerkjent som en nyttig, og noen ganger uunnværlig, del av pasientomsorgen. Medisinsk ernæring er ikke ment å helbrede sykdommer, men brukes i stort omfang av leger og ernæringsfysiologer som et tillegg til tradisjonell medisinbehandling. Det brukes også til å hjelpe pasienter til en bedret sykdomsbekjempelse, eller til å opprettholde kroppsstyrken.

Næringsdrikker

Næringsdrikker går under betegnelsen fullverdig ernæring, og dekker alle kroppens ernæringsbehov. De kan derfor erstatte all annen næring, men kan også brukes som et supplement til andre måltider. Fullverdig næringsdrikker passer for underernærte med dårlig matlyst uten at de har andre mer spesielle ernæringsbehov.

Sondemat

Vi har et bredt utvalg av sondeløsninger til både barn og voksne.

Utstyr til gastrostomi

Når man ikke får deket det daglige næringsbehovet på vanlig måte gjennom munnen, er det viktig å finne andre gode løsninger. Mic-key er en lavprofil gastrostomiport til hjemmebasert bruk og stell. Den er diskret og brukervennlig. den tilbys i mange størrelser og lengder for optimal tilpasning til den enkelte stomikanals lengde tykkelse.

For ytterligere informasjon, les mer hos våre leverandører:

www.nutricia.no

www.fresenius.no

 

 

 

 

 

Ta kontakt med oss

Ring 61 24 80 00
eller benytt skjemaet

Bli kontaktet

Her finner du oss

Produktkatalog Helse 2019 2020 web

front blikunde2 780x355

Bli kunde

-Vi gjør arbeidsdagen enklere-