Atikkel Tena miljo lowres

 

Hudpleie og desinfeksjonsprodukter

Hudpleie

Huden består av tre lag: Underhuden, ( Subcutis) lærhuden (dermis) og overhuden (epidermis) som alle inngår i en komplisert balanse, og som foruten de spesifikke funksjonene de har skal sørge for  hudens fuktighetsnivå, smøre huden og håret og beskytte kroppen mot bakterier. En forutsetning for dette er at huden holdes ren og smidig. Pleie og rengjøring må derfor tilpasses etter behov.

Dahle Medical tilbyr en mengde ulike hudpleieprodukter, som er milde og behaglige å bruke. Sortimentet strekker seg fra  desinfeksjon og rengjøring til personlig hygiene.

Desinfeksjon helsepersonell

De nye retningslinjene foreslår endringer i håndhygiene i henhold til nye erkjennelser. De vesentligste erkjenningene er at ” skrubb” eller håndvask med såpe og vann, anbefales vesentlig redusert til fordel for ”rubb” dvs. å gni hender med alkoholholdig desinfeksjonsmiddel, som deretter lufttørrer på hendene. De viktigste argumentet er at alkoholholdige desinfeksjonsmidler gnidd på tørre hender gir raskere bakteriereduksjon på hendene og tar mindre tid. Dessuten er det meget god dokumentasjon på at hånddesinfeksjon gir mindre ubehag med uttørring og sårdannelse på hendene. Det er godt dokumentert at hånddesinfeksjon reduserer utbredelsen av sykehusinfeksjoner sammenlignet med håndvask. 

Ta kontakt med oss

Ring 61 24 80 00
eller benytt skjemaet

Bli kontaktet

Her finner du oss

Produktkatalog Helse 2019 2020 web

front blikunde2 780x355

Bli kunde

-Vi gjør arbeidsdagen enklere-